2010. október 23., szombat

Kismaros - Királyrét - Pap-hegy ládázós kirándulás

Kellemes őszi idők voltak az elmúlt héten, a Baráti Kör fórumán felmerült, hogy elmehetnénk kirándulni. Dobtam egy ötletet, Kryx felhívott, hogy komolyan gondolom-e? Igennel válaszoltam, és Ő leszervezte.
Így eset, hogy kis csapatunk rajtaütés szerű támadást intézett a Királyréti hajtánypálya ellen és csalódás mentesen távozott egy kör letekerése után a Pap-hegy irányába, ahol a paplanernyősök starthelyének közelében két ládát is sikerült levadászni (egy GC-s és egy GG-s), majd a Pap-hegyi megállóban buszra szállva lementünk Szokolyára, ahol a vonat érkezéséig rendelkezésre álló időbe egy kávéval serkentettük magunkat a helyi kiskocsmában. A gyerekek és a felnőttek is nagyon élvezték egymás társaságát és a kiváló csapatot a nagyszerű idő kényeztette. Rég kirándultunk már ilyen jót. Bár minden kirándulás jó, ez mégis rendkívüli volt. Köszönet Kryxnek a szervezkedésért, és a többieknek a jelenlétér.

A gyerekek nagyon élvezték egymás társaságát, mi pedig azt, hogy Ők milyen jól érzik magukat.


Walton felvette az indulásunkat...



.. és az érkezést.

Az utat ilyen kis kőrakások jelezték.

Kilátás Szokolyára.




Hangulatos.

A vonat, mellyel Kismaroson parkoló autóinkhoz visszatértünk.
A kismarosi állomás nagyon szépen fel lett újítva, le a kalappal! Bár a vizesblokk női szakasza kissé alul méretezett, de ez mindenhol így szokott lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése